Vacature verkoopmedewerker m/v

Nijverdal | ca. 24 uur per week | zaterdag beschikbaar

Functieomschrijving: Als verkoopmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je geeft advies bij de aanschaf van een nieuw slaapsysteem, bedtextiel en trends op slaapgebied. Je bent servicegericht ingesteld en weet met jouw enthousiasme de klant op de juiste manier te helpen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

De ideale kandidaat: Is flexibel en weet van aanpakken. Je werkt nauwkeurig met oog voor detail. Je bent communicatief vaardig en werkt met een lach op je gezicht. Daarnaast beschik je minimaal over een MBO werk- en denkniveau en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Je neemt zelf initiatief en wil onze producten echt leren kennen.

Wij bieden: Een functie voor ca. 24 uur per week in een leuke sfeervolle winkel. Voor de koopavond en zaterdag is beschikbaarheid een vereiste. Eventueel uitbreiding van de uren behoort tot de mogelijkheden. Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een leerzame werkplek die je de mogelijkheid geeft jezelf te ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?

Wij komen graag met je in contact. Verras ons met je persoonlijke motivatie en CV voor 31 maart 2023. Wie weet zitten wij binnenkort aan tafel voor een eerste kennismaking. Mail naar Linda Jacobs, info@jacobsslapen.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Vul het online sollicitatieformulier in

Naam
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.