De Gouden Winkelrand Nijverdal

Jacobs Slapen is aangesloten bij de Gouden Winkelrand. De Gouden Winkelrand bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers allen gevestigd aan de buitenrand van het centrum van Nijverdal. Er wordt wel eens gesproken over ‘de leukste winkels zitten in de zijstraatjes’ en dat geldt ook voor Nijverdal. Naast een bruisend, mooi centrum zijn aan de rand van Nijverdal ook vele ondernemers gevestigd met een divers aanbod.

Deze ondernemers hebben hun krachten gebundeld om minimaal 4 keer per jaar 3 dagen lang u als klant extra in het zonnetje te zetten met leuke aanbiedingen, workshops, proeverijen, muziek en demonstraties. In elke actieperiode is er naast de extra aanbiedingen een prijzenmand te winnen boordevol met leuke cadeaus.

De Gouden Winkelrand zet de klant extra in het zonnetje.

goudenwinkelrand-logo

Ondernemers in Nijverdal

De Gouden Winkelrand bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers allen gevestigd aan de buitenrand van het centrum van Nijverdal. Er wordt wel eens gesproken over ‘de leukste winkels zitten in de zijstraatjes’ en dat geldt ook voor Nijverdal. Naast een bruisend, mooi centrum zijn aan de rand van Nijverdal ook vele ondernemers gevestigd met een divers aanbod.