seniorenbed koppel

Een deelbaar bed; voor meer gemak & comfort

Een deelbaar bed; met een simpele handeling maakt u van het tweepersoonsbed twee aparte bedden. Wij horen regelmatig van onze klanten dat zij niet meer anders willen. Een deelbaar bed geeft een uitstekend comfort door deze te combineren met een matras en bodem die past bij uw wensen en behoeftes. Daarnaast kunt u eenvoudig uw bed opmaken en gemakkelijk stofzuigen of dweilen onder het bed.

Bekijk alle deelbare bedden
  • Gemakkelijk verschonen en schoonmaken
  • Hoog comfort door te kijken naar persoonlijke wensen en voorkeuren.
  • Een hoge instap maakt het gemakkelijk om in- of uit bed te stappen

Wat is een deelbaar bed?

Een deelbaar bed is een tweepersoons ledikant of boxspring. Dit bed bestaat uit 2 eenpersoonsbedden die met elkaar verbonden zijn. Aan het voeteneinde zit een beugel- of klikverbinding die moeiteloos losgemaakt kan worden waardoor er de mogelijkheid ontstaat om de bedden de delen. Aan het hoofdeinde zullen de linker- en rechterhelft scharnieren waardoor het ook weer eenvoudig is om de bedden in originele positie terug te rijden. Een deelbaar bed is gemakkelijk te hanteren en geeft vele voordelen!

deelbaar comfortbed

De voordelen van een deelbaar bed

Ook uw rug ontlasten bij het opmaken van het bed? Een deelbaar bed geeft hierbij veel gemak! Door de bedden te delen kunt u er gemakkelijk tussenin gaan staan om de twee bedden apart van elkaar op te maken met een molton en hoeslaken. Doordat er wielen onder het bed zitten is dit in een simpele handeling te realiseren. Ook het schoonmaken gaat ook een stuk eenvoudiger. De vloer kan op deze manier moeiteloos gestofzuigd of gedweild worden. Hebt u lichamelijke klachten of wilt u deze voorkomen? Kies dan voor extra comfort met opties als een elektrisch verstelbare bedbodem, een bedlift of hooglaag bodem. Onder het bed is uitstapverlichting te monteren wat erg prettig is als u ’s nachts uit bed moet.

Een deelbaar bed hoeft niet duur te zijn

Bent u op zoek naar een deelbaar bed maar kan of wil u niet teveel uitgeven? Al onze bedden hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Comfortabel slapen hoeft niet altijd duur te zijn! Wilt u profiteren van nog meer kortingen? Neem dan een kijkje op onze showmodellen pagina of hou onze folder in de gaten. Wie weet staat uw bed er tussen. Al onze bedden worden gratis bezorgd en gemonteerd binnen onze regio*.

Bekijk onze showmodellen

Makkelijker opstaan, een deelbaar comfortbed met hoge instap

Moeite met in bed stappen? Of juist het uitstappen? Met een deelbaar comfortbed word je dat een stuk makkelijker gemaakt. Een comfortbed is namelijk vooral gericht op comfort; tijdens het liggen, maar ook bij het verschonen of in en uit bed stappen. Comfortbedden zijn gemiddeld hoger dan een normaal bed, dat geeft jou een stuk gemak! Een comfortbed is niet alleen ideaal voor oudere mensen, ook jongere mensen kiezen hier vaak voor. In combinatie met de juiste matras is de perfecte hoogte op maat in te stellen.

Bekijk alle deelbare bedden
comfortbed deelbaar

Deelbare hoog laag bedden

Een deelbaar bed is eenvoudig aan te passen naar uw wensen en behoeftes. Het kan zijn dat u veel moeite heeft met het opmaken van het bed en het uit elkaar schuiven niet voldoende is. Dan kan een hoog laag bed een oplossing zijn. Door deze functie te gebruiken kan middels een bedlift de matras op sta hoogte gebracht worden waardoor uw rug totaal ontlast wordt.

Daarnaast wordt een hooglaag bed vaak gebruikt voor mensen die meer zorg nodig hebben. Dit is in vele deelbare ledikanten mogelijk.

hooglaag boxspring

Advies nodig bij het kiezen van een deelbaar bed?

Bij Jacobs Slapen staan onze slaapadviseurs altijd klaar om u te helpen met het vinden van het juiste bed. We horen graag uw wensen als het gaat om een goede nachtrust. Ook als u het zelf nog niet helemaal goed weet. Daar zijn we immers voor! Wij nemen graag ruim de tijd om uw wensen en behoeften te ontdekken. Kom langs bij ons in de winkel voor meer advies.