Bezorging van je online-aankoop

De producten die via onze webshop besteld worden, worden verzonden met Post NL. Post NL bezorgt pakketten van maandag tot en met zaterdag (m.u.v. waddeneilanden en buitenland, deze worden niet op maandag bezorgd). Wij streven er naar bestellingen binnen 1 werkdag te versturen. Bestel je op zondag of maandag? Dan wordt je pakketje op dinsdag verzonden.

Bezorging van je aankoop in de winkel

Bij de aankoop van producten op bestelling in de winkel, zoals een boxspring, matras of linnenkast, is de bezorging in de regio GRATIS. Wij hebben een eigen vakkundige bezorg- en montage dienst. Bij veel artikelen bieden wij gratis montage aan als extra service. Onze deskundige monteurs zetten je aankoop zorgvuldig in elkaar op de plek die je wenst.

Past het wel?

Wij rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte waar de slaapkamermeubelen komen te staan. Gaat het om grote producten? Zorg dan dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo hebben de monteurs optimaal de ruimte. Moet de aankoop naar een bovenverdieping? Let dan op of je aankoop door het trappengat past, dit gaat voornamelijk om hoofdborden van een boxspring. Wij doen er alles aan om je bed naar een bovenverdieping te krijgen en kijken naar meerdere mogelijkheden. Echter, Jacobs Slapen is niet verantwoordelijk als goederen niet op een bovenverdieping geplaatst kunnen worden.

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Dit wordt vervolgens op milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt. Bij zelf montage laten wij de verpakking intact, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen.