deelbaar bed

Levensbestendig wonen

Bij een andere levensfase horen ook andere woon wensen en –behoeften. U probeert zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Het liefst zo comfortabel, toegankelijk en veilig met alle gemakken van dien. De slaapkamer is hier een belangrijk onderdeel in.

Een verantwoorde zorgomgeving is dikwijls bepalend om wel of niet thuis te kunnen blijven wonen. Wilt u uw slaapkamer vast aanpassen voor de toekomst? Verblijft u voor langdurige zorg thuis? Of is er sprake van blijvende beperkingen? Wij bieden verschillende oplossingen zodat u lang zelfstandig kunt blijven wonen en genieten.

Jacobs Slapen biedt verschillende mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Ook ergonomisch verantwoorde oplossingen voor de thuiszorg. Enkele aantrekkelijke en betaalbare oplossingen zijn:

Deelbaar bed

Een deelbaar bed is een tweepersoons ledikant die voorzien is van alle gemakken. Deelbare bedden hebben tegenwoordig allemaal een comfort instap hoogte, wat het in- en uit bed stappen vergemakkelijkt.

De 2 bedhelften op wielen schuift u moeiteloos uiteen om eenvoudig te kunnen schoonmaken, stofzuigen en opmaken. Aaneengeschoven heeft u een riant 2-persoons bed, in een naadloos geheel zonder hinderlijke kieren of harde delen.

Wij hebben diverse deelbare bedden in onze collectie waarvan u het bed om kunt bouwen tot 2 1-persoons bedden. Want niet ieder deelbaar bed is hiervoor geschikt.

deelbaar bed

Bed lift

Een bedlift is een hoog-laag eenheid die in een bestaand bed geplaatst kan worden. Zo maakt u van uw huidige bed eenvoudig een hoog-laag bed. De bedlift kan kant en klaar in de bestaande ombouw geplaatst worden. Het is ook mogelijk om de bedlift in een 2-persoons bed te plaatsen naast een bestaande bodem.

Is uw bestaande elektrisch verstelbare lattenbodem nog goed? Deze is in de meeste gevallen eenvoudig te monteren op onze bedlift. Uiteraard is het mogelijk om de bedlift met een bijpassende elektrisch verstelbare bodem aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat u uw bedlift en verstelbare bodem overzichtelijk op één afstandsbediening kunt bedienen.

Onze bedliften zijn verkrijgbaar van 80 tot 140cm breed. De bedliften zijn goedgekeurd volgens de huidige zorg en thuiszorg normen.

Hoog-laag bed

Zorgbed

Ons zorgbed is een praktisch hoog-laag bed met een huiselijke uitstraling dat zeer geschikt is voor zorgtoepassingen. Het gehele ledikant is elektrisch in hoogte te verstellen en van de bodem is de rug- en knieknik elektrisch verstelbaar. Het bed is verkrijgbaar in de maat 90×200 in diverse kleuren. Dit zorgbed wordt compleet geleverd inclusief verstelbare bodem, papegaai en wielen met rem. De zijden van het zorgbed functioneren als uitvalbeveiliging en is handmatig in hoogte te verstellen. Bijpassend is er een gemakkelijke nachtkast met uitschuifbaar blad bij te verkrijgen. Onze zorgbedden zijn goedgekeurd volgens de huidige zorg en thuiszorg normen.

zorgbed

Op maat gemaakte oplossingen

Heeft u specifieke wensen? Wij vinden voor veel wensen een passende oplossing. We denken graag met u mee. Dankzij ons grote netwerk en jarenlange ervaring is er veel mogelijk.

Als u uw slaapkamer laat verzorgen door Jacobs Slapen, dan heeft u jarenlang plezier en gemak en nog meer woongenot. Voor spoedgevallen kunt u ook bij ons terecht. We hebben standaard korte levertijden op onze zorgproducten en hebben diverse producten op voorraad. Zo kunnen wij in een spoedgeval in één dag uw slaapkamer zorg- en slaapklaar maken.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden of bezoek onze showroom waar u deze hulpmiddelen kunt bekijken en uittesten.

Advies nodig bij het kiezen van een nieuw bed?

Bij Jacobs Slapen staan onze slaapadviseurs altijd klaar om je te helpen met het vinden van het juiste ledikant, deelbaar bed of boxspring. We horen graag jouw wensen als het gaat om een goede nachtrust. Ook als je het zelf nog niet helemaal goed weet. Daar zijn we immers voor! Je kunt bij ons in de winkel proefliggen om de verschillende soorten boxsprings en matrassen te proberen. Kom langs bij ons in de winkel voor meer advies.