comfortbed

Een seniorenbed of comfortbed in diverse maten, kleuren en uitvoeringen

Een seniorenbed is er zowel in eenpersoons, tweepersoons als deelbare uitvoering. Gemakkelijk in- en uit bed stappen door de comfortabele hoogte van een seniorenbed. Deze bedden zijn er in allerlei modellen en kleuren. Zo kunt u kiezen tussen verschillende soorten hout, wit of een kleur. Er zijn bijpassende nachtkasten verkrijgbaar. Bij het samenstellen van een seniorenbed nemen we graag de tijd om te kijken naar uw wensen en behoeftes om optimaal te profiteren van een ultiem slaapcomfort.

Bekijk alle seniorenbedden
  • Een hoge instap maakt het gemakkelijk om in- of uit bed te stappen.
  • Hoog comfort door te kijken naar persoonlijke wensen en voorkeuren.

  • Breed assortiment seniorenbedden of boxsprings.

Elektrisch verstelbaar seniorenbed

Het meest gekozen seniorenbed is een ledikant met elektrisch verstelbare bedbodem. Een seniorenbed wordt dan gecombineerd met een elektrisch verstelbare lattenbodem. Hierdoor kunt u er eenvoudig voor kiezen om het hoofd- of voeteneinde omhoog of omlaag in te stellen.

Een elektrisch verstelbare bodem kan helpen bij het in- en uitstappen. Maar is ook erg prettig als u in het dagelijks leven klachten ervaart. Het kan er net even voor zorgen dat uw vermoeide benen tot rust komen door het voeteneinde iets hoger te zetten, of juist het hoofdeinde omdat dit voor u een fijnere houding is. Dit zorgt voor een nog beter slaapcomfort zodat u weer uitgerust wakker kan worden. Een bijkomend voordeel is dat u nog even in bed kan lezen, puzzelen of tv kijken voor het slapen gaan.

seniorenbed elektrisch verstelbaar

Makkelijker opstaan met een seniorenbed met hoge instap

Moeite met in bed stappen? Of juist het uitstappen? Met een comfortbed word je dat een stuk makkelijker gemaakt. Een seniorenbed is namelijk vooral gericht op comfort; tijdens het liggen, maar ook bij het verschonen of in en uit bed stappen. Seniorenbedden zijn gemiddeld hoger dan een normaal bed, dat geeft jou een stuk gemak! De hoogte van een comfortbed is niet alleen ideaal voor oudere mensen, ook jongere mensen kiezen hier vaak voor. In combinatie met de juiste matras is de perfecte hoogte op maat in te stellen.

Een seniorenbed hoeft niet duur te zijn

Bent u op zoek naar een seniorenbed maar kan of wil u niet teveel uitgeven? Al onze bedden hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Comfortabel slapen hoeft niet altijd duur te zijn! Wilt u profiteren van nog meer kortingen? Neem dan een kijkje op onze showmodellen pagina of hou onze folder in de gaten. Wie weet staat uw bed er tussen. Al onze bedden worden gratis bezorgd en gemonteerd binnen onze regio*.

Bekijk alle showmodellen

Matras voor een seniorenbed

Bent u op zoek naar een nieuw matras voor uw comfortbed? Wij hebben een ruim assortiment matrassen die geschikt zijn voor in een comfortbed. Vele matrassen zijn geschikt voor zowel een normale als elektrisch verstelbare bodem. Bij een matras wordt altijd gekeken naar uw persoonlijk voorkeuren en factoren zoals gewicht, lengte, postuur en eventuele klachten. Voor meer informatie, kijk dan op de pagina matras advies.

matras draaien en keren

Welke afmeting comfortbed past bij mij?

Een comfortledikant is verkrijgbaar in verschillende formaten. Een doorgaans tweepersoons bed is 160cm of 180cm breed. Deze zijn te krijgen in een comfort uitvoering waarbij de instap hoger is, maar ook in deelbare variant. Wij hebben zowel comfort boxsprings als ledikanten. Een boxspring geeft een warme uitstraling door stof of leatherlook. Een ledikant daarin tegen lijkt minder massaal in de slaapkamer en is eenvoudig af te nemen.

Bent u op zoek naar een eenpersoons seniorenbed dan kiezen veel mensen voor een breedte van 100cm of 120cm. Het voordeel is dat u dan ruimer kan slapen en ook het omdraaien gemakkelijker gaat zonder het risico te lopen dat u uit bed valt. Deze afmeting heeft geen belemmeringen in het uitzoeken van een passend matras en bodem. Ook bijpassende hoeslakens zijn geen enkel probleem.

Een normale lengte van een bed is 200cm, maar ook voor langere mensen zijn comfortledikanten verkrijgbaar. Denk dan aan een lengte van 210cm of 220cm.

deelbaar bed

Deelbare ledikanten

Op zoek naar een tweepersoons ledikant, maar ook profiteren van de voordelen van een deelbaar bed? Een deelbaar bed geeft extra gemak bij het opmaken van uw bed, maar ook bij het schoonmaken van de slaapkamer. Voor meer informatie kijk op onze pagina deelbare ledikanten of neem contact op met onze slaapadviseurs 0548-614393

Bekijk alle deelbare bedden

Hoog laag seniorenbed

Soms kan het voorkomen dat u of uw partner zorg nodig heeft. Met een bedlift of hoog laag bodem is dit mogelijk. Een bedlift kan vaak onder een bestaand ledikant geplaatst worden waardoor verzorging op bed mogelijk is. Ook zijn er hoog laag boxsprings verkrijgbaar. Voor meer informatie bekijk onze hoog laag bedden pagina.

Bekijk alle seniorenbedden

Advies nodig bij het kiezen van een seniorenbed?

Bij Jacobs Slapen staan onze slaapadviseurs altijd klaar om u te helpen met het vinden van het juiste bed. We horen graag uw wensen als het gaat om een goede nachtrust. Ook als u het zelf nog niet helemaal goed weet. Daar zijn we immers voor! Wij nemen graag ruim de tijd om uw wensen en behoeften te ontdekken. Kom langs bij ons in de winkel voor meer advies.