Cinderella boxsprings; slapen op een wolkje

Jacobs Slapen in Nijverdal is dealer van Cinderella Boxsprings! Cinderella bestaat al meer dan 50 jaar en is inmiddels een begrip in Nederland. Cinderella onderscheid zich door elegantie, zachtheid, stijl, mooie vormen & oog voor detail. Een betaalbare en eigentijdse boxspring lijn.

  • Eigentijds & luxueus design
  • Hoge kwaliteit voor een goede prijs

  • Stel je Cinderella boxspring zelf samen

Desire, Pure & Tender

De boxspring modellen Desire, Pure & Tender zijn helemaal van nu. Elk model is in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering verkrijgbaar. Er is volop keuze uit hoofdborden, pootjes, matrassen, toppers & kleuren. Je stelt deze topboxspring helemaal zelf samen. Bij Cinderella ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.

Meer over Cinderella Pure
Meer over Cinderella Desire
Meer over Cinderella Tender

Cinderella is jou droomboxspring

Deze exclusieve lijn Cinderella boxsprings bestaat uit verschillende hoofdborden. Hou je van modern, retro of stoer? Voor iedereen is er een geschikte boxspring te vinden. Zo is er een strak en minimalistisch hoofdbord. Maar ook een hoofdbord met een verticaal lijnenspel. Dit geeft een speelse maar chique twist aan je slaapkamer.

Bij Cinderella is er keuze uit meer dan 100 stoffen! Ook voor jou zit de juiste er tussen! Maak je droomboxspring compleet met luxueuze pootjes van 18cm hoog. Verkrijgbaar in zwart, alu, chroom of goudkleur.

Slapen op je eigen manier

Kies eerst je gewenste afmeting. Cinderella is in 1-persoons, 2-persoons & kingsize afmetingen verkrijgbaar. Van 90cm breed tot 200cm breed. En in 200, 210 of 220cm lengte. Hierna kies je de gewenste hardheid van matrassen. Kies je voor medium of slaap je liever stevig? De fantastische koudschuim topper van 9cm maakt het helemaal compleet. Heb je het snel warm of lig je liever zachter? Er is een koele watergel topper verkrijgbaar of een heerlijke zachte talalay latex topper.

Elke boxspring kan in vlakke (niet-verstelbaar) uitvoering en in elektrisch verstelbare uitvoering gekozen worden. Standaard wordt de topper uit 1 geheel geleverd. Kies je voor een elektrische boxspring? Dan krijg je een topper met een split er in. Met een topper op je bed, wordt opmaken een eitje!

Bezoek onze showroom

Wil je een Cinderella boxspring kopen? In onze showroom kun je inspiratie opdoen en uitgebreid proefliggen. We horen graag jouw wensen als het gaat om een goede nachtrust. Ook als je het zelf nog niet helemaal goed weet. Daar zijn we immers voor! Kom vrijblijvend binnen in onze winkel in Nijverdal en laat je verrassen. Én bezorging van je nieuwe boxspring is gratis in de regio Nijverdal, Raalte, Rijssen & Ommen.