caresse boxspring

Caresse boxspring – boxsprings & more

Een Caresse boxspring is er zowel in vlakke als elektrische uitvoering. Caresse kenmerkt zich door het hoge comfort wat deze boxsprings bieden. Wij bij Jacobs Slapen zijn platinum dealer van Caresse, wat betekend dat wij de meest uitgebreide collectie Caresse aan jou kunnen laten zien en voelen. Een Caresse bed kan geheel naar eigen wens samengesteld worden. Zo is er keuze uit diverse modellen, kleuren, stoffen en uiteraard een comfort op maat. Door te proefliggen in de winkel kijken wij graag met je mee naar de beste boxspring voor jou.

Caresse Silver Collection

Caresse Gold Collection

Caresse Platinum Collection

Een Caresse bed

De boxsprings van Caresse zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen. De elektrische verstelbare boxspring heeft een unieke pull-back functie. De bedden bestaan uit een Silver Collectie, Gold collectie en Platinum collectie. Elk met hun eigen modellen en luxe. Ze hebben een uitstekende ondersteuning, ventilatie en moderne vormgeving. Daardoor kun je ontspannen in slaap vallen en heerlijk uitgerust wakker worden.

Caresse; comfort op maat

De opbouw van een Caresse boxspring bestaat uit een frame met een vlakke of elektrische boxspring van pocketveren. Ook de matrassen bestaan uit een hoogwaardige kwaliteit pocketveren. Dit samen zorgt voor een uitstekende ondersteuning en ventilatie. Met de topper kun je je eigen comfort bepalen. Vaak word gekozen voor koudschuim of de luxere variant zoals een pocketveren topper of latex topper. De Caresse bedden zijn verkrijgbaar in vele maten, stoffen en kleuren. Zo heb je Caresse boxspring van 160×200, 180×200 of 180×210.

Advies nodig bij het kiezen van je nieuwe boxspring?

Bij Jacobs Slapen staan onze slaapadviseurs altijd klaar om je te helpen met het vinden van de juiste boxspring. We horen graag jouw wensen als het gaat om een goede nachtrust. Ook als je het zelf nog niet helemaal goed weet. Daar zijn we immers voor! Je kunt bij ons in de winkel proefliggen om de verschillende soorten boxsprings en matrassen te proberen. Kom langs bij ons in de winkel voor meer boxspring advies.