Aanbieding!

Elektrische boxspring Delhi – City Collection

Vanaf 3.595,00

Alle maten 1 prijs!

Uniek op boxspring gebied! De boxsprings van City Collectie. Deze boxsprings bieden stapsgewijs de mogelijkheid de boxspring geheel naar eigen wens samen te stellen. Van verschillende onderboxen, matrassen en toppers tot en met verschillende hoofdborden. Met het ligcomfort wat jíj het prettigste vindt.

  • 220 lengte mogelijk
  • Voetbord mogelijk

Dit product is alleen verkrijgbaar in de winkel


Kom je proefliggen?

Bezoek onze showroom in Nijverdal en kom boxsprings testen.
We voorzien je graag van persoonlijk advies. Een afspraak maken mag, dan houden we tijd voor je vrij.
Wissen
Deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies Wij hebben een échte showroom Gratis verzending vanaf €50,- op online bestellingen*

Beschrijving

Elektrische boxspring Delhi bestaat uit:

  • null
    Blind gecapitonneerd premium hoofdbord
  • null
    2 Elektrisch verstelbare pocketveren boxen
  • null
    2 GRATIS draadloze bediening
  • null
    2 Gestoffeerde pocketvering matrassen met anti-slip
  • null
    Splittopper koudschuim HR 3-D Breeze
  • null
    2 Set poten vierkant

Elektrische boxspring Delhi; een boxspring zoals jíj dat wil

Een elektrische boxspring lijkt het mooiste met een gestoffeerde matras met daar bovenop een topper. Vaak is er keuze uit één type gestoffeerde matras, terwijl er zoveel verschillende mensen zijn. De één wil zacht slapen, de ander hard of heeft specifieke ondersteuning nodig. Bij de City Collection boxsprings is dit allemaal mogelijk. De keuze in kleuren en stoffen is echt eindeloos. Er is maar liefst keuze uit meer dan 100(!) stofkleuren en leatherlook kleuren. De Delhi is afgebeeld als een robuust bed in de stoere, industriële leatherlook stof. Maar er kan ook gekozen worden voor een boxspring met landelijke uitstraling in een warme stof in een taupe kleur. De City  boxsprings zijn dé boxsprings wat je helemaal naar je eigen wens kan samenstellen.

Geen schuivende matras of topper meer

Elektrische boxspring Delhi is een stoere elektrische boxspring met een unieke robuuste uitstraling uit de City Collection. De elektrisch verstelbare pocketvering onderboxen zijn voorzien van 2 motoren. Het rug- en voetdeel is verstelbaar. Heerlijk ontspannen in bed. Daar bovenop liggen gestoffeerde 7-zone pocketvering matrassen. De matrassen zijn verkrijgbaar in een soepele of stevige variant. Optioneel is er een andere afdeklaag in de matras te verkrijgen of een stevige micropocketveer matras met 500 pocketveren per/m2. Bovenop de gestoffeerde matrassen ligt een comfortabele koudschuim HR 3-D Breeze splittopper. Optioneel is er ook de keuze uit bijvoorbeeld een latex of traagschuim 3-D Breeze splittopper. Deze splittoppers zijn rondom voorzien van 3-D ventilatieband voor optimale ventilatie en vochtregulatie.

Nu tijdelijk draadloze bediening GRATIS!

Bij de elektrisch verstelbare boxspring Delhi zijn de pocketboxen en matrassen voorzien van een gepatenteerd anti-slip afdekking, waardoor het glijden van de matras en topper verleden tijd is. Hierdoor zijn ontsierende voetbeugels verleden tijd. Mooi strak en modern afgewerkt. Nu tijdelijk is de draadloze bediening helemaal GRATIS!

Boxspring Delhi; een robuust bed

Elektrische boxspring Delhi is het stoere, robuuste broertje van het basis model Dallas. Elektrische boxspring Delhi is een robuust bed met een stoer, tijdloos hoofdbord wat in de meeste slaapkamers niet zal misstaan. Het premium hoofdbord heeft een unieke stikwijze en is gecapitonneerd zonder knoop, erg bijzonder. Bij de Delhi is er keuze uit meer dan 100 soorten geweven- of leaterlook stoffen. De Dehli is verkrijgbaar in de breedtematen 140, 160 en 180, lengtematen 200, 210 en 220. Uiteraard is deze boxspring ook in een niet verstelbare, vlakke uitvoering verkrijgbaar. Optioneel zijn andere boxen, matrassen, toppers, hoofdborden en accessoires leverbaar. De City Collection boxsprings worden in Nederland gefabriceerd en staan garant voor topkwaliteit!

Andere suggesties…