Jersey Stretch hoeslaken Beddinghouse Indigo Deluxe

Vanaf 39,95

Het hoeslaken Jersey Stretch Lycra Indigo van Beddinghouse is heerlijk zacht en extreem rekbaar. Hierdoor voelt het erg comfortabel aan om op te slapen. Het hoeslaken is gemaakt van gebreide katoen. De toevoeging van lycra geeft dit laken voor de matras extra veel stretch. Doordat er rondom elastiek zit blijft het mooi om de matras heen zitten. Ook het opmaken is hierdoor erg gemakkelijk. Dit Beddinghouse Jersey Stretch hoeslaken Indigo is onze luxere kwaliteit hoeslaken. Het hoeslaken is verkrijgbaar in vele kleuren!

Geschikt voor matrassen van 200cm, 210cm en 220cm lang

Wissen
Deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies Wij hebben een échte showroom Gratis verzending vanaf €50,- op online bestellingen*
Categorieën: , Artikelnummer: N/B

Beschrijving

Het hoeslaken Jersey Stretch Deluxe in het kort:

  • null
    Premium kwaliteit jersey stretch hoeslaken
  • null
    Duurzame en luxe kwaliteit
  • null
    Gewicht 260gr/m²
  • null
    Hoeslaken stretch voor matrassen max. 28cm hoog
  • null
    Rondom elastiek, voor goede pasvorm
  • null
    Heerlijk zacht & soepel

Zacht hoeslaken met extra stretch

Het Beddinghouse Stretch hoeslaken is gemaakt van 95% katoen en 5% lycra. De stof is gemaakt met een speciale breibinding. Hierdoor is dit hoeslaken heerlijk zacht maar ook extra rekbaar en elastisch. Deze duurzame combinatie van stoffen zorgt voor een dikke kwaliteit hoeslaken. Het gewicht is 260gr/m². Door de hoge rekbaarheid van de stof blijft het hoeslaken altijd strak om de matras zitten en verminderd het plooivorming. Ideaal met opmaken én het heeft een goede pasvorm. Ook erg prettig van deze ademende stof is het goed vochtopnemende vermogen. Dit zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. Daardoor is het Beddinghouse hoeslaken het hele jaar door comfortabel.

Stretch deluxe hoeslaken; geschikt voor matrassen tot 220 lengte

Het Stretch-hoeslaken van Beddinghouse heeft een hoekhoogte van ongeveer 33 cm. We raden aan dit hoeslaken te gebruiken voor matrassen tot maximaal 28 cm hoog. Dit zorgt voor de beste pasvorm rond het matras en voorkomt dat het hoeslaken aan de zijkanten omhoog krult. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen van 200cm, 210cm en 220cm lang. Zo past het Stretch Deluxe hoeslaken altijd om je matras.

Geschikt voor alle soorten matrassen

Het hoeslaken Jersey Stretch met lycra is geschikt voor pocketveringmatrassen, koudschuim matrassen, traagschuim en matrassen van natuurlijke materialen. Kortom geschikt voor ieder type matras. Het laken voor de matras is verkrijgbaar in vele afmetingen van 70cm breed tot 200cm breed. De meest voorkomende maten zijn 90×200/220, 140×200/220 en 180×200/220.

Een fijne molton voor de perfecte vochtregulatie

Om optimaal te genieten van het comfort van je Lycra Stretch hoeslaken is een goede molton van groot belang. Dit zorgt voor een nog betere vochtopname zodat je dierbare matras goed beschermd blijft. Kies voor een molton van hoge kwaliteit voor de beste bescherming, zo verleng je de levensduur van je matras. Daarnaast draagt een goede molton bij aan extra slaapcomfort en hygiëne, waardoor je nachtrust nog aangenamer wordt.

Beddinghouse hoeslakens, verantwoord katoen

Het Nederlandse merk Beddinghouse hecht veel waarde aan duurzaamheid, van de verpakking tot het product en de mensen. Ze hebben bewust gekozen voor de inkoop van duurzaam katoen en zijn partner van het Better Cotton Initiative (BCI). Samen met BCI investeren ze in duurzamere katoenproductie, waarbij minder water, pesticiden en kunstmatige meststoffen worden gebruikt. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van het product, maar ook de oogst en opbrengst voor de boeren. Zo kun je met een nog beter gevoel gaan slapen!

Combineer het hoeslaken met de mooiste dekbedovertrekken

Kies een prachtig dekbedovertrek die perfect bij je hoeslaken past voor een stijlvol en harmonieuze slaapkamer. Kies een dekbedovertrek met een subtiel patroon die uitstekend bij de tint van je hoeslaken past. Als je hoeslaken een effen kleur heeft, kun je een dekbedovertrek met een zacht bloemenmotief of een elegante print overwegen. Hiermee creëer je een rustige en uitnodigende sfeer in je slaapkamer.

Extra informatie

Kleur

Blauw

Gewicht

260gr/m²

Merk

Beddinghouse

Stof

Jersey + Lycra

Hoekhoogte

tot 33cm

Bezorginformatie

Uiteraard wil je je bestelde product zo snel mogelijk in huis hebben. Wij streven om bestellingen binnen 1 werkdag te versturen. Bestel je op zaterdag na 12:00, zondag of maandag? Dan wordt je pakketje op dinsdag verzonden.

Online bestellingen via de webshop zijn vanaf € 50,- gratis. Zie voor meer informatie pagina verzenden.

Let op; Beddengoed is voorzien van een verzegeling. Is de verzegeling van de verpakking gebroken, dan heb je geen bedenktijd meer en kan het product niet retour. Dit is in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne en ben je 100% verzekerd van een fris en nieuw product.