Pocketvering matras Cinderella Vera

Vanaf 799,00

Een BOM van een matras, dat is Cinderella Vera! 5 sterren hotel kwaliteit voor een topprijs. Er wordt gebruik gemaakt van de meest luxe materialen in combinatie met een uniek hoog-laag pocketverensysteem. De Vera matras wordt door de meeste mensen ervaren als één van onze stevigste matrassen uit onze collectie. Slaap je graag op een stevig matras, dan is Vera echt wat voor jou!

Dit product is alleen verkrijgbaar in de winkel


Kom je proefliggen?

Bezoek onze showroom in Nijverdal en kom matrassen testen.
We voorzien je graag van persoonlijk advies. Een afspraak maken mag, dan houden we tijd voor je vrij.
Wissen
Deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies Wij hebben een échte showroom Gratis verzending vanaf €50,- op online bestellingen*
Categorieën: , Artikelnummer: N/B

Beschrijving

De matras Cinderella Vera in het kort:

  • null
    Extra hard matras
  • null
    450 hoog-laag thermisch geharde pocketveren
  • null
    Ca. 24cm dik
  • null
    Voorzien van 4 stevige handgrepen
  • null
    Koele zomerzijde, warme winterzijde

Cinderella Vera; dé matras voor wie van een hard matras houdt

De Vera pocketveringmatras is een unieke matras. De matras bestaat uit 450 kleine hoog-laag pocketveren per m2, onderverdeel in 7 lichaamscomfortzones. De hoog-laag pocketveren zijn aan beide zijden afgedekt met een royale laag van 4cm comfortabel Hybride HR-schuim. Deze Hybride HR schuim afdeklaag ligt heerlijk comfortabel, is goed ventilerend en blijft zelfs op lange termijn vormvast.

De Cinderella Vera heeft 450 elektro thermisch geharde hoog-laag pocketveren

De Vera matras heeft een uniek ontwikkeld hoog-laag pocketveren systeem. Er zitten 450 kleine pocketveren per m2 in de matras. Waardoor deze zeer nauw de contouren van het lichaam volgen. Door de afwisseling van de hoge en lage pocketveren krijgt deze pocketverenmatras een actieve functie; waar ze lichte druk van je lichaam waarneemt (lichtere mensen), doen de hoge pocketveren het ondersteunende werk. Bij de zwaardere drukpunten (zwaardere mensen) worden de lage, stevigere pocketveren geactiveerd. Zo ligt het lichaam in elke positie en iedere nacht op een matras die zeer nauwkeurige ondersteuning geeft.

Een bijkomend voordeel van hoog-laag pocketvering is dat de hoog-laag pocketveringkern omringd wordt door een kader van stevig bandstaal die de hoog-laag pocketveren op hun plek houden. Ook voorkomt dit bandstaal een veelvoorkomend probleem; het uitzakken van de zijkanten. Dat is met de Vera verleden tijd. De pocketveren zijn elektro-thermisch gehard. Deze veren ondergaan bij de productie een speciale warmtebehandeling, waardoor deze veren na belasting beter en langduriger terugkeren in hun oorspronkelijke vorm. Dit zie je terug in de levensduur, waarbij de matras jarenlang goede ondersteuning biedt.

Zomer & winterzijde; koel slapen in de zomer, warm slapen in de winter

De Cinderella Vera is een bom van een matras en is maar liefst 24cm dik. Deze is voorzien van 4 stevige, horizontale handgrepen aan de zijkanten. Dat maakt deze een stuk makkelijker hanteerbaar. Aan de zomerzijde is de tijkhoes voorzien van 200gr. zuivere koele katoen per m2. Dit geeft sublieme afvoer van lichaamswarmte en transpiratievocht. De warme winterzijde is voorzien van 250gr. wol per m2. Dit isoleert en geeft net dat beetje extra warmte.

Hou jij van hard slapen? Dan is Vera een geschikte keuze

De Vera is verkrijgbaar in medium of stevig ligcomfort. Ook is deze leverbaar in alle gangbare maten, zelfs in afwijkende maten. De Cinderella matras is geschikt voor vlakke en verstelbare bedbodems, spiralen en boxsprings. Slaap je graag hard? Dan is Vera echt wat voor jou!

Andere suggesties…