Boxspring Cinderella Pure

Vanaf 1.199,00

Comfort en design gaan hand in hand met de boxspring Cinderella Pure. Cinderella boxsprings zijn stuk voor stuk gemaakt met de beste materialen en de grootste zorg. Een minimalistisch design. Pure kwaliteit. En een superieur comfort. Deze stijlvolle boxspring is samen te stellen naar je eigen slaapwensen. Droom heerlijk weg in een Cinderella boxspring! Ook verkrijgbaar in elektrisch verstelbare uitvoering.

Dit product is alleen verkrijgbaar in de winkel


Kom je proefliggen?

Bezoek onze showroom in Nijverdal en kom boxsprings testen.
We voorzien je graag van persoonlijk advies. Een afspraak maken mag, dan houden we tijd voor je vrij.
Wissen
Deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies Wij hebben een échte showroom Gratis verzending vanaf €50,- op online bestellingen*

Beschrijving

De boxspring Cinderella Pure bestaat uit:

  • null
    1x hoofdbord Pure
  • null
    2x pocketvering onderbox
  • null
    2x gestoffeerde 7-zone pocketveringmatrassen
  • null
    1x royale koudschuim topper 9cm
  • null
    2x potenset in kleur naar keuze

Cinderella Boxspring Pure is de kracht van de eenvoud

Dit bed wordt het middelpunt van je slaapkamer. Elke avond heb je zin om je heerlijke bed in te kruipen. Wegdromen met Cinderella. Dit bed is oogverblindend! Er is keuze uit vele soorten en kleuren stoffen. Je stelt de Cinderella Pure helemaal samen naar jou wensen. Je kiest je maat, kleur, poten, matrassen en type topper. Zo heb je altijd een pareltje in je slaapkamer. Helemaal in jou stijl. De poten zijn dun en chique. Hierdoor lijkt het bed te zweven boven de grond. Je hebt keuze uit wel 4 soorten poten.

Slapen op heerlijke pocketvering matrassen

De boxspring bestaat uit verende boxen met pocketvering. Ze zijn maar liefst 22cm dik. Deze onderboxen kunnen het gewicht van je matras perfect dragen en zorgen voor de beste ondersteuning! Op de boxen liggen gestoffeerde matrassen. De 7-zone ondersteuning volgt de contouren van het lichaam en ondersteunt de nek, schouders, rug, heupen en benen nauwgezet. Er is keuze uit een medium en stevige matras.

Maak het ultieme slaapcomfort compleet met een royale topper. Standaard wordt deze boxspring geleverd met een 9cm dikke koudschuim topper. Er is ook keuze uit een topper van watergel of talalay latex voor een nog soepeler gevoel.

Koel slapen op je Cinderella boxspring

Geen warm en broeierig gevoel meer. De Cinderella boxspring zorgt voor een perfecte ventilatie. De combinatie van onderboxen, pocketveringmatrassen en royale topper zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie. Zo wordt de warmte razendsnel weer afgestaan aan de omgeving.

Andere suggesties…