Aanbieding!

Texeler Huisselectie 4-seizoenen

Vanaf 149,00

Het dekbed Texeler wol huisselectie is een 4-seizoenen dekbed gemaakt van 100% zuivere scheerwol van het Texeler Schaap. Wol staat bekend als koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter door zijn unieke eigenschappen. Het dekbed is anti-allergie en huisstofmijtvrij door de lanoline in de wol.

Wissen
Deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies Wij hebben een échte showroom Gratis verzending vanaf €50,- op online bestellingen*
Categorieën: , Artikelnummer: N/B

Beschrijving

Dekbed Texeler wol Huisselectie:

  • null
    Vulling: 100% zuivere, edele Texelse scheerwol van het Texelse schaap

  • null
    Tijk: 100% soepele katoen

  • null
    Zeer geschikt voor mensen die veel transpireren
  • null
    Biologische reiniging; natuurlijke eigenschappen blijven behouden

  • null
    Lekker zwaar over je heen

Texeler wol huisselectie;100% wol van het Texelse schaap.

Het Texelse wol Huisselectie dekbed is gemaakt met een vulling van 100% zuivere Texelse Wol van het Texeler schaap.Wol heet een hoge isolatiewaarde. Wol is een natuurproduct, een wollen dekbed houdt je heerlijk warm tijdens koude nachten. Maar het zal niet broeierig aanvoelen. Een wollen dekbed voelt heerlijk zwaar aan, zo heb je echt het gevoel dat er een heerlijk dekbed over je heen ligt. Texelse wol is ook erg geschikt voor mensen die het snel warm hebben & voor mensen die veel transpireren. Wol heeft een zeer goed vocht opnemend vermogen. En ventileert uitstekend.

Aanpasbaar aan elk seizoen

Dankzij het 4-seizoenen dekbed bepaal je zelf hoe warm of hoe luchtig je wil slapen. Het dekbed bestaat uit een herfst-/voorjaarsdeel gevuld met 450 gr/m2 wol. Het zomerdeel is gevuld met 250gr/m2. Het dekbed is voorzien van een soepel vallende katoenen tijk. De beide delen kunnen onderling verbonden worden door middel van een rits aan beide zijkanten van het dekbed. Zo zal het dekbed ook niet gaan schuiven.

Texeler wol; antibacterieel en vuilafstotend

Uniek voor de wol van het Texelse schaap is de mooie kroezing. Hierdoor zit er lucht tussen de vezel waardoor de isolatie waarde van het dekbed vele malen hoger is dan een normaal wollen dekbed. De wol in het dekbed is biologisch gereinigd. Hierdoor blijft er een natuurlijk laagje wolvet achter. Dit maakt het dekbed antibacterieel & vuilafstotend.

Maak je slaapkamer mooi met een bijpassend dekbedovertrek. Bij voorkeur van katoen, katoensatijn of andere natuurlijke materialen. Zo geeft het dekbed altijd optimaal comfort.

Extra informatie

Merk

Texeler Huisselectie; 4-seizoenen dekbed

Vulling

100% Zuivere, edele Texelse scheerwol met Wolmerk certificaat

Tijk

100% soepele katoen

Model

Banen stiksel

Vulgewicht

Zomerdeel 250 gr/m2, herfst/lentedeel 450 gram/m2

Warmteklasse

3+4 = Samen 1

Anti-allergie

Ja

Wasbaar

Nee

Soort dekbed

4-seizoenen dekbed

Bezorginformatie

Uiteraard wil je je bestelde product zo snel mogelijk in huis hebben. Wij streven om bestellingen binnen 1 werkdag te versturen. Bestel je op zaterdag na 12:00, zondag of maandag? Dan wordt je pakketje op dinsdag verzonden.

Online bestellingen via de webshop zijn vanaf € 50,- gratis. Zie voor meer informatie pagina verzenden.

Let op; Beddengoed is voorzien van een verzegeling. Is de verzegeling van de verpakking gebroken, dan heb je geen bedenktijd meer en kan het product niet retour. Dit is in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne en ben je 100% verzekerd van een fris en nieuw product.