Speciale moltons en hoeslakens voor de topper

Een topper zie je vaak op een boxspring, maar kan ook gebruikt worden in een normaal ledikant. Om je topper zo lang mogelijk fris te houden heb je bescherming nodig van een molton en een hoeslaken. Deze zijn er met een speciale hoekhoogte voor je topper, zodat het er netjes en straks omheen zit. Dit voorkomt ook dat het gaat lubberen.
Bel ons direct! Mail ons direct!

Heb je een elektrische boxspring?

als je een elektrische boxspring hebt, ligt daar vaak een split-topper op. Voordat je nieuw beddengoed aanschaft; kijk dan goed of er ook een split in de molton en hoeslaken zit. Deze is nodig zodat je de boxspring kunt blijven verstellen.

Eerst bescherming; de toppermolton

Eerst doe je een topper molton om je topmatras heen. Deze beschermt tegen transpiratievocht. Zorg dat alle randen goed onder de topper worden gevouwen, dit voorkomt dat je topper omhoog gaat staan. Hoe dikker de kwaliteit molton; hoe beter je topper beschermd word. Zo voorkom je lelijke vlekken. Wij adviseren een kwaliteit van 100% katoen zodat je een optimale ventilatie behoud. Een goede topper molton heeft rondom elastiek zodat deze goed blijft zitten.

Dan het hoeslaken voor de topper

Vervolgens doe je het topper hoeslaken om de topmatras heen. Zorg er ook hier voor dat alle randen goed onder de topper gevouwen worden. Dan voorkom je dat je topper omhoog gaat staan. Ook hier geldt. Hoe dikker de kwaliteit; hoe beter je topmatras beschermt is en hoe strakker het hoeslaken om je topper heen zit. Van een dikke kwaliteit hoeslaken bijvoorbeeld lycra of Bella Donna heb je ook jaren plezier! Het kan zijn dat na het opmaken van de topper de punten minimaal omhoog staan. Dit is normaal; duw de punten weer terug op het bed en je topper is opgemaakt. Een fluitje van een cent toch?!

Neem contact met ons op Maak een afspraak